Să FIE Film! Victor Rebengiuc, aniversat la Iași la Serile Filmului Românesc

În desfășurare sau s-a încheiat!

Actorul Victor Rebengiuc este invitatul special al ediției a 9-a a Serilor Filmului Românesc, care îi este dedicată, iar retrospectiva va conține filmele în care a avut rolurile de referință din cinematografia românească.

Cinefilii ieșeni îl vor putea întâlni pe actorul român de film și teatru în perioada desfășurării festivalului, 6-10 iunie 2018, eveniment inclus în Festivalul Internațional al Educației Iași 2018.

Actorul va fi prezent la gala de deschidere a festivalului, când va fi celebrată întreaga carieră a sa în prezența publicului ieșean și a altor protagoniști din filmul care va rula atunci.

„Filmele de la SFR vor fi cele în care mi-a făcut plăcere să joc, și sunt sigur că și dumneavoastră o să vă facă plăcere să le vedeți sau să le  revedeți. Faptul că vin la Iași, din nou, este pentru mine o bucurie. Iubesc Iașul, îl cunosc destul de puțin, dar atâta cât l-am cunoscut, m-a cucerit și aștept cu multă nerăbdare și cu multă bucurie întâlnirea cu dumneavoastră, dragi ieșeni. Vă urez tot ce e mai bun în lume, și să avem ocazia să ne strângem mâinile la începutul lunii iunie, la Iași, pe malul Bahluiului”, a spus actorul, conform festivalsfr.ro.

Alături de actor vor fi invitați colegi și prieteni din cinematografia românească, cu care a jucat în filme de-a lungul anilor.

„Ne-am dorit foarte mult ca în acest an să facem o retrospectivă a filmelor în care actorul Victor Rebengiuc a făcut roluri pe care nu le vom uita niciodată. Am decis să anunțăm chiar astăzi invitatul special, când actorul este aniversat. Am ales aceste filme împreună, ajutați și de Ambasadorul nostru, Irina-Margareta Nistor. Cu siguranță, va fi o ediție emoționantă, cu atât mai mult cu cât, la Iași, vor veni actori dragi nouă tuturor, actori cu care maestrul a jucat de-a lungul vremii și care se vor întâlni cu publicul iubitor de film românesc”, spune Andrei Giurgia (director SFR).

Loc


Organizatori si Parteneri FIE 2016

facebook

Contact

 

Pentru mai multe informații și/sau detalii, ne puteți contacta oricând la adresa de email:

  • media @ fieiasi . eu

Sau făcând click pe butonul de mai jos:

Formular de contact