Să FIE Copilărie! Șotron, Festivalul Copilăriei: veselie și culoare

În desfășurare sau s-a încheiat!

Şotron. Festivalul copilăriei este un eveniment organizat de Muzeul Național al Literaturii Române Iași, inclus în Festivalul Internațional al Educației 2018. Șotron. Festivalul Copilăriei este un tur de forță al activităților cultural-educative dedicate publicului tânăr, desfășurate într-o atmosferă relaxată și plină de surprize, într-un spațiu central, ușor accesibil.

Cea de-a V-a ediție se va desfășura în perioada 1-3 iunie 2018, în grădina Muzeului „Vasile Pogor” și pe strada Vasile Pogor (închisă circulației).

Cea de-a V-a ediție a Şotron. Festivalul copilăriei își propune să marcheze aniversarea Centenarului primului muzeu memorial literar din România (Bojdeuca „Ion Creangă” din Iași, inaugurată în anul 1918). Astfel, activitățile vor fi organizate sub tema „Amintiri din copilărie” și dedicate operei lui Ion Creangă, iar grădina Muzeului „Vasile Pogor” va fi decorată cu elemente din literatura autorului.

Şotron este cel mai mare festival din zona Moldovei ce se adresează copiilor și părinților deopotrivă, iar în anul 2017 a însemnat un număr de 143 evenimente care au antrenat 4.000 de participanți, 60 de parteneri și 1.000 de premii.

Programul amplu, integral al Șotron. Festivalul Copilăriei 2018 poate fi consultat pe site-ul evenimentului, sotroniasi.ro.

Loc


Organizatori si Parteneri FIE 2016

facebook

Contact

 

Pentru mai multe informații și/sau detalii, ne puteți contacta oricând la adresa de email:

  • media @ fieiasi . eu

Sau făcând click pe butonul de mai jos:

Formular de contact